İlkokul

“Yetenekli ellere, değerlerimizle rehberlik eden okul”

Kuruluşundan bugüne kadar, kısa zamanda büyük başarılara imza atan okulumuz; elde ettiği bu başarıyı; uyguladığı karakter eğitimi sistemiyle, üst düzey Cambridge destekli İngilizce eğitimiyle ve gerçekleştirdiği sportif faaliyetlerle beraber akademik anlamda yapılan planlama ve programlamayla, takip ilkesine dayanan, kendine ait bir eğitim modeli geliştirerek ulaşmıştır.
Yetenek Merkezli Eğitim modeliyle, öğrencilerimizin ilgi alanları gözlemler sonrasında kaydedilerek, yetenek gelişimleri ailelerle koordineli olarak desteklenmektedir. Geleceğin dev mimarları haline gelecek olan bugünün miniklerinin, davranışlarının üzerine kurdukları bilgilerle inşa ettikleri akademik anlamdaki başarıları günden güne pozitif bir ivme kazanmıştır.