Yükleniyoru Devre Dışı Bırak

8. SINIFLARIMIZLA YÜZ YÜZE EĞİTİM DEVAM EDİYOR

Öğrencilerimize sağlıklı ve güvenli bir şekilde kavuşabilmek için okulumuzda gerekli tüm tedbirleri aldık ve Sakarya’nın TSE onaylı ilk “Okulum Temiz” belgeli okulu olduk. İlk olarak koronavirüs ve LGS hazırlığı konulu toplantı ile velilerimizi bilgilendirdik. Akabinde oryantasyon süreciyle okulumuzun tüm birimlerindeki tedbirleri öğrencilerimize anlatarak sürece başladık.
Uzun bir Uzaktan Eğitim sürecinden sonunda birbirleriyle hasret gideren öğrenci ve öğretmenlerimiz LGS 2021 hazırlığına hızlı bir şekilde başladılar. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Koronavirüs tedbirlerini uygulayarak yüz yüze eğitime devam ediyorlar. Bu vesileyle tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı ve sağlıklı bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz.

Etiketler: 8. SINIFLARIMIZLA YÜZ YÜZE EĞİTİM DEVAM EDİYOR