Güvenlik

Güvenliğimiz

Konusunda uzman eğitimli kadrosuyla çocuklarımızın, güvenli ve huzurlu bir ortamda olmalarını sağlamak başlıca amacımızdır.
Kapalı devre kamera sistemleriyle 24 saat gözlem ve kayıt yapılmakta, şüpheli durumlarda kayıtlar incelenmektedir. Kritik noktalar dikkate alınarak personel görev tanımları belirlenmekte, kamera sistemleriyle düzenli ve etkili bir şekilde kontrol sağlanmakta ve kontrol bilgileri dijital ortamlara kaydedilmektedir.Kameralarla sağlanan güvenliğinin yanı sıra gündüz ve gece olmak üzere sürekli güvenlik görevlileri hizmet verir.
Servis kullanan öğrencilerimiz servislerle okula gidip- gelirler. Servis kullanmayan öğrencilerimiz ise kendilerini okuldan alacak velilerine görevliler tarafından teslim edilir.