İngilizce Eğitimi

Yeni bir dil öğrenmenin verdiği heyecanı öğrencilerimize hissettirerek bir dünya vatandaşı olma yolunda onlara en iyi ortamı sunmaya çalışıyoruz. Anasınıfından itibaren konuşma odaklı bir sistem ile öğrencilerimizin azami düzeyde dile maruz kalmalarını sağlayarak İngilizce’ yi öğrenmek yerine İngilizce’ yi edinmelerini sağlıyoruz. Okulumuzun tüm alanlarını İngilizce’ nin doğal kullanım alanı haline getirerek okulumuzun tüm birimlerindeki personelimizin katılımıyla İngilizce kullanımını teşvik ediyoruz.

Okulumuzun en güçlü yönü olan Eğitim Koçluğu sistemi ile desteklediğimiz takip sistemimiz ile öğrencilerimizin gelişimini takip ederek öğrencilerimizin desteklenmesi gereken yönlerini sıkı bir iletişim ile desteklemekteyiz. Belirli aralıklarla uygulanan “English Progress Tests” (İngilizce Gelişim Sınavları) ile öğrencilerimizin dil becerilerinin gelişimi alanında uzman İngilizce Eğitim Liderlerimiz tarafından takip edilmektedir.

Öğrencilerimizin sunum becerilerini geliştirecek ve topluluk önünde konuşmalarını teşvik eden birçok etkinlikle özgüven çalışmaları da yapılmaktadır. Disiplinler arası projelerle birlikte öğrencilerimizin İngilizce becerilerini diğer branşlara entegre etmeleri temel hedeflerimiz arasındadır.

İngilizce Eğitimi