BAŞARILARIMIZ

“Bibliyofiller Kitap Okuma Projesi”ne iki yıldır 5. sınıflar kademesinde katkı sağlayarak Bibliyofil belgesi almaya hak kazandık.

Dil varlığımızı koruyup daha ileriye taşıyabilmek için geleneksel olarak yaptığımız “Atasözleri ve Deyimler Yarışması”nda her yıl birçok öğrencimiz dereceye girmekte.

Öğretmenler Günü kapsamında düzenlenen  “Gelecekten Mektubunuz Var Öğretmenim” konulu kompozisyon yarışmasında öğrencilerimizden Mahmud Esat Sayın dereceye girmiştir.

Uzaktan eğitim sürecinde il genelinde yapılan “Evde Hayat Var” konulu hikaye yarışmasında öğrencilerimizden Aslı Doğancı il birincisi olmuştur.

İl genelinde Öğretmenler Günü kapsamında yapılan “Öğretmenime Mektup” konulu yarışmada öğrencilerimizden  Zeynep Genç, Ayşe Soyarslan, Mehmet Fatih Kaygısız dereceye girip eserleri kitaplaştırılmıştır.

Ortaokul kadememizde tüm sınıflarda uzaktan eğitim sürecinde yapılan il geneli deneme sınavı sonuçlarımız il ortalamasının üzerindedir.

Öğrencilerimizden Mehmet Fatih Kaygısız’ın eseri Çamlıca Çocuk dergisi Ağustos-2019 sayısında yayınlamıştır.