KARİYER GÜNLERİ

2009-2011 yılları arasında okulumuzda öğrencimiz olarak bulunan Samet Cemre Bayram Kariyer Günleri kapsamında 8. Sınıf öğrencilerimiz ile bir araya geldi.
Liseyi Arifiye Anadolu Lisesi’nde okuyan Samet Cemre Bayram, 2 yıl Nişantaşı üniversitesinde okuduktan sonra üniversite eğitimini Polonya’da tamamlamıştır. Şu anda Avusturya’da bir yetiştirme yurdunda çocuk psikoloğu olarak görev yapmaktadır.
Çalışmamızda Samet Cemre Bayram, öğrencilerimiz ile bir araya geldiği bu programda; kişinin güçlü ve zayıf yönlerini tanımasının meslek seçiminde çok önemli olduğuna, kişisel gelişimin küçük yaşlardan itibaren başladığına, öğrenme isteği ve gayret etmenin önemine dair pek çok önemli noktaya değinmiştir.

Etiketler: KARİYER GÜNLERİ