Sağlık

Başarılı bir eğitim için öğrencinin sağlıklı olması temel koşuldur.

Okulda çocuklar toplu halde bulundukları için Öğrencilerimizin, sağlık sorunlarına anında müdahale edilmesi, gerekli önlemlerin alınması amacıyla
okulumuzda Sağlık birimimiz bulunmaktadır ve her ihtiyaca uygun malzemeyle donatılmış ilkyardım dolabımız mevcuttur.
Sağlık birimimizin kuruluş amacı; öğrencilerimizin sağlıklı bireyler olarak yaşamlarını idame ettirmelerine yardımcı olmak; öğrenciye gelebilecek zararları önlemek;
öğrenciyi başarılı kılmak için sağlığını gözetleyebilmektir.
Sağlık biriminde sürekli olarak bulunan hemşiremiz tüm öğrencilerimize sağlık sorunlarına yönelik tıbbi çözüm ve önerilerde bulunmaktadır.  Başarılı bir eğitim için öğrencinin sağlıklı olması temel koşuldur. Okul genellikle çocukların korunaklı yuvalarından çıkıp toplum içine girdikleri ilk yerdir. Okulda çocuklar toplu halde bulundukları için öğrencilerimizin sağlık sorunlarına anında müdahale edilmesi, gerekli önlemlerin alınması amacıyla okulumuzda Sağlık Birimimiz bulunmaktadır ve her ihtiyaca uygun malzemeyle donatılmış ilk yardım dolabımız mevcuttur. Sağlık Birimimizin kuruluş amacı; öğrencilerimizin sağlıklı bireyler olarak yaşamlarını idame ettirmelerine yardımcı olmak; öğrenciye gelebilecek zararları önlemek; öğrenciyi başarılı kılmak için sağlığını gözetleyebilmektir. Sağlık Biriminde sürekli olarak bulunan hemşiremiz tüm öğrencilerimize sağlık sorunlarına yönelik tıbbi çözüm ve önerilerde bulunmaktadır.